Uniqa biztosító magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozam, összehasonlítás


Az Uniqa biztosító magánnyugdíjpénztár az évek során nagy ügyfélkörrel bonyolította befektetéseit, gyarapította tagjainak táborát, pénzét. Vagy csak gyarapította volna… Hiszen a gyenge vagyonkezelői eredményekre hivatkozva az Uniqa beolvadt az Aegon Magyarország Önkéntes és Magánynyugdíjpénztárba, megelőzve azt, hogy a csekély eredmények miatt száznegyvenezres magasságokban szárnyaló taglétszámuk lemorzsolódjon.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Bár a pénzügyi eredmények nem szóltak az Uniqa mellett, az ügyfelek érdekeinek maximális képviselete mindenképpen a vezetők jó hírét alapozta meg. Azzal a döntéssel, hogy 2008. június 30-i dátummal az Uniqa nyugdíjpénztár egy stabil háttérrel rendelkező társaságba olvadt, biztosította, hogy a tagok pénze magas hozamok elérése mellett egyre csak gyarapodjon. Ezzel tanúbizonyságot tettek arról, hogy saját érdekeiket háttérbe szorítva is gondoskodtak azokról, akik bizalmat szavaztak nekik. A váltás a tagok hosszú távú érdekeit szolgálta, de persze bárki szabadon dönthetett arról is, hogy élve a más pénztárba való belépés vagy átlépés lehetőségével más társaságot bíz meg nyugdíj előtakarékosságának kezelésével.


A választható opciók között ott szerepel az önkéntes nyugdíjpénztár és a szabad portfólió választás, összehasonlítás lehetősége, mellyel mindenki élhet. A magas hozamok mindenki érdekeit szolgálják, így bármelyik magánnyugdíjpénztár lehetőséget kell, hogy biztosítson arra, hogy ügyfelei ezt szabadon meg is tehessék, mérlegelve azt, hogy mekkora kockázatot kívánnak vállalni az árfolyam ingadozásokat figyelembe véve. Fontos azonban azt is tudni, hogy ha a belépés, átlépés, váltás alkalmával erről nem nyilatkozik az ügyfél, úgy életkora alapján automatikusan besorolásra kerül egy portfóliós csomagba, amelyben a továbbiakban a pénzét kezelik. Ezt persze bármikor módosítani lehet, de jobb előbb utána járni, mint később meglepődni.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Az Aegon-ba olvadt Uniqa magánnyugdíjpénztár nem bízott semmit a véletlenre, hiszen nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket elért társaságról beszélhetünk, melynek taglétszáma milliós számokkal vetekszik. Nem csak magán-, de önkéntes nyugdíjpénztár tekintetében is kimagasló eredményeket értek el és az összehasonlítás, melyet több felmérés is alátámaszt, minden esetben nyertesként hozza ki azokat, akik a tagjaivá váltak, vagy e szerencsés együttállás és egybeolvadás révén az Uniqa kereteiből kerültek e csoportba.

Aki még nem találta meg a számára megfelelő magánnyugdíjpénztárat, annak mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy a több országban jelen lévő és az Uniqa tagjait is magába foglaló Aegon sorát gyarapítsa, hiszen a két nyugdíjpénztár egyesülésével átvette a vezető helyet Magyarországon, de több európai országban is jelen van, bizonyítva ezzel rátermettségét és fejlődőképességét.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:01 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.