AEGON biztosító magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozam, összehasonlítás


Aki a magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár tagjainak sorát gyarapítja, az felelősséggel gondoskodik magáról, hogy aktív éveit követően a nyugdíjas évek gondtalan pénzügyi lehetőségeit megteremtse. Mindenkinek a saját döntése, hogy melyik magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár kapja meg a bizalmát, de tagsága alatt bármikor dönthet úgy is, hogy másik pénztárba való belépés, átlépés, váltás lehetőségével él. Döntését alapozhatja a hozamok nagyságával, de más összehasonlítás alapjául szolgáló szempontok is közrejátszhatnak, például taglétszám vagy magánnyugdíjpénztári vagyon nagysága is. Az Aegon vezető helyen szerepel Magyarország pénztárait összehasonlítás alapjául véve, hiszen 607 ezer tagot számlál és 373 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Az Aegon biztosító nagyságát, sikerességét és tekintélyét megalapozta, hogy egyik célkitűzése a hosszú távú értéknövekedés és az a politika, mellyel a lehető legbiztonságosabb alapokra helyezi a pénztártagok nyugdíjcélú megtakarításait.

A 2008-as év kiugróan rossz pénzpiaci hozamok mellett adott tanúbizonyságot arról, hogy a gazdasági és pénzügyi válság hazánkat sem kerülte el és nagy kihatással volt a magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár ágazatra is. Befektetéseik nagyobb kockázatot és alacsonyabb hozamok elérését hozták és a fenti tényezőket figyelembe véve jelentős veszteségekkel számolt. Az Aegon is azok a pénztárak közé tartozott, akik bár felismerve a veszélyt jelentő időszakot, gyors és magabiztos intézkedésekkel próbálták mérsékelni a negatív eredményeket, nem zárta az évet kedvező hozamok mellett. Az Aegon, a lehető legkésőbbre halasztotta a törvény által előírt választható portfóliós rendszer bevezetését, mely nagyobb arányban írja elő a részvények jelenlétét a portfóliós csomagokban. Mint tudjuk ez nagyobb kockázattal is jár, hiszen az államkötvények súlyozottabb biztonságot jelentenek. Az Aegon nyugdíjpénztár bár ezzel az intézkedésével nagy mértékben mérsékelni tudta a veszteségeket, még így sem sikerült teljese mértékben elkerülni a negatív eredményt.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Kiemelt ajánlat! Ha olcsóbb biztosítást szeretne akkor nem feltétlenül az AEGON a megoldás. Online kötelező biztosítás 2012 portál, ahol teljes körű ügyintézés és összehasonlítás mellett cserélheti olcsóbbra meglévő kötelező biztosítás szerződését!

Alapul véve az összehasonlítás e tényezőit, azt is meg kell állapítanunk, hogy ennek az egy évnek az eredménye sem tudta meggátolni az Aegon Magánnyugdíjpénztár sikeres befektetési politikáját, hiszen a tíz éves átlagot tekintve alig marad alul az inflációs értéken. Bár vannak jobban teljesítő intézetek is e területen, de az Aegon neve és több éves tapasztalata garancia a válságból való kilábalásra és a belépés, átlépés vagy váltás szándékával élő ügyfelek megnyerésére.

Az átmeneti mélyrepülés után egy magas szárnyalás is bekövetkezhet, ha azon az úton halad tovább a pénztár, mint amelyiken elindult. Akár van gazdasági és pénzügyi válság, akár nincs, hullámvölgyek mindig tapasztalhatók, a tőke és pénzpiac mindegyik ágazatában. A különbséget viszont a jó és még jobb között az határozza meg, hogy mennyire naprakészen és gyors döntésekkel tudják befolyásolni az eredményeket a lehető legpozitívabb irányban. Az Aegon azok közé a versenyzők közé tartozik, melyek fiatalos lendületükkel lépést tudnak tartani a magánnyugdíjpénztárak sorában, még az átmeneti nehézségek ellenére is.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:59 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.