Magánnyugdíjpénztár 2015: hozamok és összehasonlítás

Míg egészségesek vagyunk, és a mindennapi hajtás egy sor egészségügyi problémáról eltereli figyelmünket, addig a korral bizony olyan panaszok is jelentkezhetnek, melyek egész életminőségünkre rányomják majd bélyegüket. A közérzet javítása, a kezelések és az egészség helyreállítása bizony nem olcsó mulatság. Ismerve azonban a jelenlegi nyugdíjakat, jogosan merülnek fel bennünk kétségek a finanszírozhatóságot illetően. Mindannyian szeretnénk megőrizni korábbi életszínvonalunkat, és idősebb korban természetes, hogy nem szeretnénk hiányt szenvedni semmiben. A magánngyugdíjpénztárak lehetőséget teremtenek az öngondoskodásra, s teszik ezt rendkívül kedvező ajánlatokat kínálva.

2015-ös hozamok összehasonlítása és tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Mivel az állami nyugdíjrendszer működésképtelensége már számtalanszor bebizonyosodott, így egyre többen fordulnak a nyugdíjcélú megtakarításokat kínáló pénztárak felé. Nem mindegy azonban, melyikre esik a választás, hiszen a hozamok tükrében ezen a megtakarítások gyarapodása múlik. Érdemes a fenntartási költségek, hozamok, valamint a portfóliós csomagok összetétele alapján összehasonlítani a 2015-ben is piacon levő magánnyugdíjpénztárakat, így sikerülhet a legjobb ajánlat mellett letenni a voksot.


Abban az esetben, ha a 2015-ös pénztári tagságánál kedvezőbbre bukkan, minden további nélkül élhet a váltás lehetőségével, mely jóval egyszerűbben megy, mint azt sokan gondolnák. Az egyes pénztárak éves szinten elérhető hozamairól érdemes az érintett pénztárak honlapjain is tájékozódni, méghozzá több évre visszamenőleg. Így értékelhető, hiteles információhoz juthat arról, melyik mellett érdemes dönteni. Ne feledje, nyugdíjas éveinek anyagi biztonsága az Ön kezében van!

Utolsó frissités ( 2015. augusztus 07. péntek 15:36 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.