AXA magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, átlépés, hozamok, összehasonlítás


Az AXA a bank és pénzintézetek versenyében előkelő helyet foglal el a nyugdíjpénztár szolgáltatások tekintetében. Kiemelkedően magas ügyfélkörrel rendelkezik és nem csak a magánnyugdíjpénztár, de az önkéntes nyugdíjpénztár felmért adatai között is, hiszen az elmúlt időszakban hatalmas volt a belépés, átlépés és váltás lehetőségével élő személyek száma.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Ez köszönhető a jól megválasztott portfóliós lehetőségeknek, melyekkel a magas hozamok kecsegtető ígérete mellett, a valóságban is igen előkelő eredményeket tudott az AXA felmutatni. Az AXA magánynyugdíjpénztár mutatói magasan az egekbe ívelnek és még az összehasonlítás lehetőségével élve sem találni sok olyat a bank és pénzintézet kínálatban, mely tudja az általa képviselt eredményeket hozni, illetve túlszárnyalni. Köszönhető a siker a magánnyugdíjpénztár garanciáinak, melyekkel nem csak a már meglévő magán- és az önkéntes nyugdíjpénztár tagoknak, de az újonnan a belépés vagy átlépés lehetőségével élő ügyfeleknek is biztosítékot jelentenek.

Akik a jövő magánynyugdíjpénztárának ügyfelei akarnak lenni, azoknak megéri a váltás! A garancia a jó döntésre több összetevőből áll. Egyrészről szabad döntést kaphat a kezébe a portfólió választást illetően, mellyel bármikor dönthet, hogy milyen kockázatú befektetésben kívánja kamatoztatni a pénzét, továbbá élhet azzal az összehasonlítás lehetőségével, hogy évente akár többször is portfólió csomagot válthat, attól függően, hogy pénzét melyikben tudja nagyobb biztonságban, hol tud a legjobban gyarapodni, hol mekkorák a hozamok. Másrészről ha ezt nem tudja rendszeresen nyomon követni, az AXA elintézi Ön helyett! Egy megbízás alapján mindig abba a portfóliós csomagba helyezi befektetését, ahol a legkedvezőbb lehetőségek mellett gyarapodhat, így egy kényelmes megoldással is gazdagabb lesz, azon túl, hogy nyugdíjas éveiben elfelejtheti a gondokat! Igen, elfelejtheti, hiszen itt garanciát kap arra is, hogy korábbi eredményeket megtekintve szabadon döntsön befektetései felett. A tíz éves vagyonkezelői mutatót tekintve erre nem is kell sok gondot fordítania, hiszen a legelsők között helyet foglaló magánnyugdíjpénztár neve garancia a jó pénzügyi döntés hozatalában.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A legtöbb bank, pénzintézet ugyanilyen vagy hasonló lehetőségek mellett kínálja magánnyugdíjpénztári szolgáltatásait, de amiben az AXA egyedülállónak bizonyult a gyors pénzpiaci helyzetre való reagálás, mely több tízezer ügyfél pénzét mentette meg a gazdasági válság idején.

Mivel a válság idején a részvények árfolyamai jelentették a legnagyobb kockázatot, az AXA ezek arányát a portfóliós csomagokban végig alacsonyan tartotta, továbbá azonnal felszámolta azon pénzügyi szektor (bank) részvényeit, melyek a válságban leginkább érintettnek számítottak. További kockázatcsökkentést ért el a külföldi és magyar részvények arányának megosztásával is, melyek között fejlődő és fejlett országok államkötvényei is szerepeltek, így jelentős mértékben védte ügyfelei érdekeit.

Az intézkedések, melyeket hozott magas szakmai tudásról és odafigyelésről tesznek tanúbizonyságot, így akik ezt a pénzintézetet választják a nyugdíjas éveik megalapozásához, a legjobb döntést hozzák!

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:59 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.