Magánnyugdíjpénztár rangsor, legjobb nyugdíjpénztár lista, kalkulátor


A magánnyugdíjpénztár a magyarországi nyugdíjrendszer egy nagyon fontos pillére, hiszen lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy nyugdíjas éveire előtakarékoskodjon és kiegészítse az állam által nyújtott nyugdíjat és ezzel egy biztosabb öregkor és stabilabb anyagi helyzet elé nézzen.

Természetesen maga a magánnyugdíjpénztár elnevezés nem minden esetben garancia arra, hogy a fenti jólét reményében pénzét egy ilyen pénzintézetben gyarapítsa, hiszen mint minden pénzintézetnél, itt is felállítható egyfajta rangsor. Ezt a nyugdíjpénztárak hozam teljesítménye alapján a legkézenfekvőbb megtekinteni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy melyiknek szavazunk bizalmat és melyiknek fizetjük hónapról hónapra a tagdíjat. A magánnyugdíjpénztár portfóliós csomagokkal dolgozik, melyek kötvények és részvények meghatározott arányát tartalmazzák. Az, hogy Ön melyiket válassza, az határozza meg azt is, hogy később mekkora hozamot fog termelni. A portfóliós csomagok különböző kockázati osztályokba is sorolhatók, (erre is külön hozam alapú rangsor lista van). Ön pedig szabadon megválaszthatja, hogy melyiket részesíti előnyben. A portfóliók összetétele azonban mindegyik pénztár esetében más és más, tehát, nem mindegy, hogy a magánnyugdíjpénztár hogy gazdálkodik a befizetett tagdíjakkal, mert a legjobb pénztártól a legrosszabbig széles a skála, és természetesen a lehetőség mindig fennáll egy esetleges váltásra, vagy átlépésre.

Legjobb magánnyugdíjpénztár rangsor, segítünk választani!

Magánnyugdíjpénztár rangsor, melyik a legjobb?

Nagyon sok az olyan pénztár, melyben az eredmények biztatóak, azonban sohasem szabad megfeledkezni arról, hogy ezek az eredmények csak akkor adnak alapot egy esetleges pénztárváltásra, ha azokat hosszú távon szemléljük, hosszabb távon vesszük figyelembe. Egy-egy pénztár teljesítménye nagyban függ az ország pillanatnyi gazdasági helyzetétől, és mint minden cég és pénzintézet esetében itt is adódnak hullámvölgyek. Persze sok mindenre lehet ezekből is következtetni, például arra, hogy egy váratlan esemény bekövetkezésekor mennyire gyorsan tud reagálni a nyugdíjpénztár és mennyire tudja minimumra csökkenteni a veszteségeket. Ilyen aprópó volt például legutóbb a gazdasági válság. Amelyik pénztár időben lépett és a lehető leggyorsabban meg tudta változtatni a portfóliós csomagok összetételét, az sokkal kisebb veszteséget is realizált. Oldalunkon a legjobb nyugdíjpénztár lista megtekinthető bal oldalt.

Nyugdíjpénztár lista, nyugdíj kalkuláció és tanácsadás!

Nyugdíjpénztár lista, nyugdíj kalkulátor

Amennyiben kíváncsi, hogy jelenlegi pénztáránál hogy alakulnak ezek a mutatók, vagy nehezen tud dönteni, hogy a lista alapján melyik magánnyugdíjpénztárba lépjen be, akkor mindenképpen érdemes egy kalkulátor segítségét igénybe vennie, hiszen ma már több internetes oldalon is megtalálható, megkönnyítve ezzel a pénztárat választók, illetve a pénztárat váltók dolgát. Az online kalkulátor segítségével Ön azonnal egy objektív képet kap arról, hogy mire számíthat, ha eléri a nyugdíjkorhatárt. Kiválaszthatja a kapott rangsor tetejéről a legjobb pénztárat, melynek teljesítménye alapján akár azonnal szerződést is köthet. Ma már minden ügyintézést otthonról is elvégezhet, elég hozzá egy internet hozzáférés, ez is egy kényelmi pluszt nyújt Önnek, hogy még egyszerűbb, megfontoltabb döntést hozhasson, megspórolva időt és fáradalmakat.

Ha nem elégedett a kalkulátor által kiadott összeggel akkor érdemes mielőbb egyéb, kiegészítő befektetéseket találnia, hiszen a megszokott életszinvonal fentartása a nyugdíj elérése után kiemelten fontos.

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 11:13 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.