Nyugdíjbiztosítás 2014-ben - nyugdíjbiztosítások összehasonlítása

Elég csak a világhálón kattintgatni néhányszor a témában, és máris rengeteg információhoz juthatunk a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban. A magánnyugdíjpénztárak ajánlatai között néha nem egyszerű eligazodni, de a nyugdíjbiztosítások összehasonlítása korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre hinné. Elsőként érdemes az egyes csomagok hozamait összevetni egymással, ez már egy támpont lehet a döntéshez, de az is szempont lehet a választáshoz, vagy az esetleges átlépéshez, hogy milyen költségek járnak a számlavezetéshez. 

Nyugdíjbiztosítás 2014 - tanácsadás ITT!

A nyugdíjbiztosítások összehasonlítása során érdemes az olyan talán apróságnak tűnő dolgokról is tájékozódni, mint például az adott szolgáltatóval való kommunikáció gördülékenysége, vagy az ügyfélszolgálat elérhetősége. Ha bármi kérdése adódik, vagy évközben szeretne tájékozódni számlájával kapcsolatban, nyilvánvaló, hogy szeretné ezt minél egyszerűbben elintézni. Az ügyfélbarát megközelítés fontos szempontnak számít sokak számára.


A nyugdíjbiztosítás 2014-ben elérhető lehetőségei között keresgélve lényeges, hogy saját elképzeléseivel legyen előbb tisztában. Mekkora összeget tud jövedelméből megtakarításra fordítani? Milyen egyéb szolgáltatások érdeklik az öngondoskodás megvalósítása mellett? Saját igényeinek ismerete segíthet abban, hogy könnyebben megtalálja az ideális biztosítási formát.


A pénztárak közötti váltás általában költséggel jár, hasznos tehát, ha erről is tájékozódik a választás alkalmával, hiszen a hozamok mellett az sem elhanyagolható tényező, hogy mégis mekkora kiadásokra számíthat. Ha nem boldogul egyedül, akkor igénybe veheti szakember segítségét is, aki személyre szabottan segít megtalálni a kínálatban az Önnek megfelelő lehetőséget. 

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:42 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.