Nyugdíjpénztári kifizetések, reál hozam kifizetés MNYP

A nyugdíjpénztári kifizetések elindultak. A reál hozam mértéke változó, többnyire három dologtól függ:
- melyik magánnyugdíjpénztár tagja volt a kifizetés előtt
- hány évig volt tag
- hány éves volt az illető, milyen kockázati besorolással
- mekkora fizetéssel rendelkezett, azaz mennyi befizetése volt az évek során

A MNYP reál hozam kifizetés ezen összetevők alapján áll össze. A legtöbben az AXA, az OTP, az Allianz, az ING és az AEGON nyugdíjpénztári ajánlatát választották, ennek megfelelően a kifizetések is ezeknél a pénztáraknál a leggyakoribbak.

Alacsony nyugdíjpénztári kifizetések? Nyugdíj tanácsadás itt!

A nyugdíjpénztári kifizetések egyelőre nam haladnak gördülékenyen, bár még a határidő vége messze van. A MNYP tagok ezért inkább ne számítsanak arra hogy minden simán megy, és az értesítő alapján nagyon gyorsan ki fogják fizetni a reál hozam összegeket. A tapasztalatok azt mutatják hogy a MNYP kasszáknak a nagy tagi létszám miatt most óriási adminisztrációs teherrel kell megküzdeniük és emiatt a kifizetés akadozik, lelassul.

Bővebb információért érdemes felkeresni a direktben a magánnyugdíjpénztárat ahol tag volt korábban, az ügyfélkód alapján minden bizonnyal tudnak segíteni.

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 11:06 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.