Generali Providencia biztosító magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok


A Generali Providencia biztosító termékei nem csak a biztosítási szektor szolgáltatásaira terjednek ki. Közvetített szolgáltatásként, együttműködve, nem csak biztosítási szolgáltatásokat vették kereteik közé, de magánnyugdíjpénztárként, együttes ajánlatokkal biztosítják az ügyfelek elégedettségét. E két párosítás révén további jelentős kedvezményeket is igénybe vehetnek tagjaik, melyekkel további megtakarítások eszközölhetők.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Mint tudjuk a nyugdíj előtakarékosság igen fontos, főleg napjainkban, amikor egyre ingoványosabb talajra helyeződik az öregkori megélhetés és a gondtalan nyugdíjas évek. A vezető magánnyugdíjpénztár szolgáltatás révén a Generali nagy léptekben halad előre, bővítve a belépés, átlépés és váltás lehetőségével élő ügyfelek táborát. Biztosítási szolgáltatásaiból nagyobb kedvezmények is igénybe vehetők azoknak, aki élve a takarékosság lehetőségével magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár tagokká válnak.

Ez az igen hasznos közreműködés, mely a Generali biztosító és a Generali nyugdíjpénztár között létrejött még több és még nagyobb megtakarításokat eszközöl a tagoknak, legyenek akár régi, akár új, a belépés, átlépés gondolatával foglalkozó személyek.

Az országos hálózatokkal és irodákkal működő biztosító és magánnyugdíjpénztár, az önkéntes nyugdíjpénztár lehetőségét is felkínálja és biztos hozamok elérésével garantálja a jó döntést. Olyan portfóliós csomagok létrehozásának háttere áll mögöttük, mellyel a ma döntései a jövő felé mutatnak irányt és pozitív kihatásukkal a nyugodt és gondtalan időskor lehetőségével kecsegtetnek.

Önkéntes nyugdíjpénztár biztosító: belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A magánnyugdíjpénztár elszámolása révén akár napi szinten nyomon követheti a pénze, befektetése alakulását, így bármikor megbizonyosodhat arról, hogy jó helyen gyarapítja a nyugdíja évekre vonatkozó megtakarítását. Személyre szabott ajánlatokkal is várják Önt, akár összehasonlítás, akár váltás szándékával látogatja meg kiemelkedő szakmai színvonalon működő ügyfélszolgálatukat.

A választható portfóliók révén Ön dönti el, hogy mekkora kockázatot vállal nyugdíj megtakarításainak, bár el kell mondanunk, hogy hosszú távon egyik sem rosszabb a másiknál. A részvény alapú befektetési csomagok, melyek csak elenyésző számú állami kötvényt tartalmaznak, az árfolyamingadozás és a hozamok tekintetében magasabb kockázati kategóriába sorolhatók, de még ezt figyelembe véve is, több tíz év távlatában elenyésző a kockázat, viszont nagyobb nyereséggel biztatnak. A nagyobb arányú állami kötvényt tartalmazó portfóliók alacsonyabb hozamok mellett gyarapodnak, kevesebb kockázattal járnak, ezeket főleg azoknak ajánlják, akiknek mindössze pár év van hátra a nyugdíjig.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


Érdemes az összehasonlítás lehetőségével élni, akár statisztikák és kalkulációk megtekintésével is összevetni az érveket, hiszen nem mindegy, hogy milyen pénzügyi társaságot biztosítunk bizalmunkról és bízunk meg pénzünk kezelésével. A Generali neve garancia e tekintetben is, hiszen a több éves múlttal rendelkező, folyamatosan vezető helyen tevékenykedő társaság, nem fogja jó hírét azzal kockáztatni, hogy ügyfeleinek befektetését nem kellő gondosság mellett kezeli. Bizalmunkkal nyugodtan kitüntethetjük…

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:00 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.