ING Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár: nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Magyarországon 1998. január 1-én életbe lépő nyugdíjreform következményeként a nyugdíjrendszer első pillére mellé még két pillér is felépítésre került, mely lehetővé teszi bárki számára, hogy nyugdíjas éveit biztonságban, nyugalomban és anyagi megterheltség nélkül élje. A magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár tagság, olyan lehetőség, mely kiegészítve az állam által nyújtani tudott ellátást egy sokkal biztonságosabb alapokra fekteti az időskori jövedelmet.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!


A magánynyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár bárki számára nyitott, akár a belépés, átlépés vagy váltás gondolata fordult meg a fejében, hiszen az összehasonlítás alapjaként a hozamok legmagasabb értékeit figyelembe véve, mindenki eldöntheti mivel szeretné még biztosabbá tenni nyugdíját.

Az ING magánnyugdíjpénztár is tárt karokkal fogadja azokat, akik a fentiekben felsorolt csoportok egyikébe tartoznak, akár a belépés, akár az átlépés vagy váltás gondolata fogalmazódott meg fejükben. Az élvonalban szereplő pénztár célja, hogy a befizetett tagdíjakat befektesse, a minél nagyobb hozamok elérése mellett, az ügyfeleik pénzét gyarapítsa, úgy hogy a portfóliós csomagok kockázatát minél alacsonyabban tartsa, a veszteséget minimalizálja és nyereséget érjen el.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!A szabadon választható portfóliós rendszer lehetővé teszi a tagoknak, hogy eldöntsék mekkora kockázat mellett szeretnék befektetni befizetett tagdíjaikat. A három portfóliós csomag az összehasonlítás alapján három féle kockázati csoportba sorolható, annak figyelembe vételével, hogy mekkora arányban tartalmaz részvényeket. Ez azért fontos, hiszen a részvények nagyobb hozamot garantálnak, viszont az árfolyamkockázatuk is magasabb, ellentétben az államkötvényekkel, ahol a mérsékelt kockázat mellett, mérsékelt eredmény is érhető el. Az ING nyugdíjpénztár a pénzügyi és gazdasági válság hatására ezeknek a portfólióknak az összetételét módosította, így minél alacsonyabb kockázati stratégiát alkalmazott, hogy a veszteséget elkerülje.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


Az ING nagy tapasztalattal rendelkezik a nyugdíjpénztári tevékenység terén, hiszen 1997-ben alakult az ING Biztosító ágától függetlenül. Biztos hátterét a holland ING biztosította, mely az élvonalban szereplő pénzügyi társaságok egyik vezér alakja a tőkepiacon. Mind taglétszámát, mind vagyonát tekintve töretlenül emelkedő tendenciát mutatnak az eredményeik, hiszen mindegyik szektorban kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet. Mint mindegyik pénztár esetében, az ING-nál is vannak és voltak hullámvölgyek, melyek néha kisebb, gyengébb eredmények felé irányultak, de a stabil és jól megalapozott befektetési politika ezeket minden esetben felül tudta múlni, helyre tudta hozni. A társaság hosszú távú tevékenysége, a 462 ezer fős taglétszám és a 350 milliárdnyi vagyon meggyőző érv az ING mellett.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:01 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.