Nyugdíjbiztosítás TKM összehasonlítás, hozamok

Ügyfélként az egyes nyugdíjbiztosítások közötti választáskor kiemelt jelentőséggel bírnak a várható költségek. A nyugdíjbiztosítás TKM összehasonlítás segítségére lehet abban, hogy minden információ birtokában hozhassa meg ezt a jövője szempontjából fontos döntést. A nyugdíj előtakarékossági számlával szemben a nyugdíj célú életbiztosítások már sokkal régebb óta jelen vannak a piacon, a kérdés csupán az, hogy melyik mellett érdemes dönteni?

Ingyenes nyugdíjbiztosítás TKM összehasonlítás és tanácsadás!

A nyugdíjbiztosítás TKM, vagyis a teljes költség mutató mellett természetesen az sem elhanyagolható tényező, hogy a befektetésekkel kapcsolatos döntéseket teljes mértékben saját maga hozhatja-e meg. A nyugdíj célú életbiztosítás nagy előnyének számít, hogy esetében is igényelhető a befizetések után járó 20 százalékos, maximum 130 000 forint erejéig terjedő adókedvezmény.


Fontos tudnivaló továbbá az is, hogy míg a nyugdíj előtakarékossági számlán gyűlt összeghez az öregségi nyugdíj elérte előtt való hozzányúlás komoly költségekkel jár, addig ezek a kiadások kevésbé magasak a nyugdíj célú életbiztosítás esetében. Nem csak nagyobb szabadságot tesz lehetővé a befektetések kezelésének terén, de a lejáratnál előbb történő hozzáférés sem olyan költséges, mint más megtakarítási formáknál.


A hozamok és a TKM összehasonlítás, valamint az egyes ajánlatok részleteinek megismerésének érdekében akár hasznos lehet olyan szakember segítségét kérnie, aki objektív tájékoztatás és közérthető ismertetés keretein belül hívja fel figyelmét az egye lehetőségek negatívumaira, és természetesen előnyeire. 

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:42 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.