Évgyűrűk magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


Az Évgyűrűk magánnyugdíjpénztár a fiatalok pénztáraként van számon tartva, hiszen ügyfélkörének majdnem nyolcvan százaléka negyven év alatti. Hogy miért ez a töretlen népszerűség? A válasz nem nehéz.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Az Évgyűrűk magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár adatai alapján a belépés és átlépés tekintetében is nagy lépésekben halad előre, hiszen akik a váltás mellett tették le szavazatukat, komoly indokokat hoznak fel döntésük mellett. Az egyik ilyen, hogy az Évgyűrűk egy független magánnyugdíjpénztár, mely garanciát vállal arra, hogy döntéseiben és működésében csak és kizárólag az ügyfelei érdekeit képviseli. Az ingoványos, cseppet sem stabil gazdasági helyzetben nem fenyegeti a banki és biztosítói csődök kockázata. Az is komoly érvként szól mellette, hogy befektetési döntéseit mindenkitől függetlenül, befolyásmentesen tudja meghozni, így főleg a fiatalok körében igen nagy népszerűségnek örvend.

Eredményeit tekintve az Évgyűrűk nyugdíjpénztár az egyike azoknak az intézményeknek, melyek a nehéz gazdasági és pénzügyi helyzetben is, a válság idején pozitív eredménnyel tudtak zárni és ezzel nem csak a meglévő, de a belépés és váltás gondolatával foglalkozó tagoknak is megelégedésére szolgáltak. A felmérések szerint a mutatókat látva több más pénzintézeti magán- és önkéntes nyugdíjpénztár tag is az átlépés mellett döntött és az Évgyűrűk pénztárnak szavazott töretlen bizalmat.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A döntésük helytálló volt, hiszen ez a pénztár nagy hangsúlyt fektet arra, hogy költségeit minimumon tartva a legnagyobb hatékonysággal működjön. Ezzel a stratégiával érték el azt is, hogy 2008-ban a befizetett tagdíjak 95,5 százaléka került a fedezeti tartalékba, vagyis az egyéni számlákra. Az eredményeket látva nem fér kétség ahhoz, hogy a 64 milliárd forintos vagyonnal és 114 ezer fős taglétszámmal büszkélkedő Évgyűrűk vezető helyen szerepel a magánnyugdíjpénztárak vonatkozásában.

A más intézetekkel való összehasonlítás után és a hozamok áttekintését követően sem tudnak sok olyat felsorolni a szakemberek, melyek az Évgyűrűk tendenciáját és stratégiáját követve ilyen népszerűségnek örvend.

A szabad pénztárváltás joga mindenki kezében ott van, mindenki szabadon eldöntheti, hogy a pénztárak piacán melyik az, ami a leginkább személyre szabottan neki szól, melyik dolgozik a legnagyobb hozamok mellett. Mindegyik magánnyugdíjpénztár a maga nemében tud különlegeset és egyedit nyújtani és az Évgyűrűk mellett több ilyen érv is szól. Ha a nyugodt öregkor, biztos megélhetést biztosító nyugdíjas évek reményével szeretnénk döntést hozni, akkor ez a pénztár olyan lehetőséget kínál, mellyel mindez megvalósítható. A lehetőség és az összehasonlítás mindenki előtt ott áll.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:00 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.