Prémium magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Prémium magánnyugdíjpénztár 2010 július 1-től egyesül az AXA nyugdíjpénztár ágazatával!


A Prémium magánynyugdíjpénztár nem tartozik a legismertebbek közé, de mégis egyre gyarapodik azoknak a tábora,akik a magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár tagjaivá szeretnének válni és a belépés, átlépés, váltás mellett döntenek. Innovatív üzleti politikájának köszönhetően 2007-ben a Prémium elnyerte a „Közép-Kelet Európa Legjobb Nyugdíjpénztára” díjat, melyet nemzetközi összehasonlítás alapján egy vezető befektetési és nyugdíjpénztári szakfolyóirat az IPE hirdetett meg.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A Prémium magánynyugdíjpénztár azoknak az ügyfeleknek nyújt kimagasló szolgáltatásokat és nagy hozamok melletti portfóliós csomagokat, akik idős korukban az elérhető legnagyobb nyugdíjat szeretnék kézhez kapni. Olyanoknak, akiknek fontos, hogy nyugdíjas éveiben is stabil anyagi háttérrel, biztos megélhetési forrással rendelkezzenek, mellyel magasabb életszínvonalat tudnak biztosítani maguknak és családjuknak egyaránt. Ezt nem nehéz elérni, hiszen egy jelen kori befektetés méltán megalapozhatja a jövőt és a lehetségesen elérhető magas hozamok összehasonlítás lehetősége mellett a Prémium magánnyugdíjpénztár biztató eredményeket ígér. Akik még legalább 20 évig dolgozni szeretnének, azoknak ez lehet a legjobb döntés, hiszen a magán-, vagy önkéntes nyugdíjpénztár belépés vagy átlépés lehetőségével élve pénzét olyan szakemberekre bízhatja, melyek magas hozamok biztosítása mellett mer mérsékelt kockázatot vállalni. Ez a nyugdíjpénztár nem csak a régi, de új ügyfelek belépését is várja, akik a váltás mellett döntenek és akiket megnyer üzleti stratégiájuk.

Az összehasonlítás során gyakran felmerülnek az emberben kérdések, melyeket megválaszolva egyre tisztábban láthatjuk a nyugdíjpénztári tagság előnyeit. Egyrészről nem jelent senki számára többletfizetést, mindössze egy nyugdíjjárulék átcsoportosításról van szó. Amit eddig teljes egészében az államnak fizetett a munkáltató, annak most jelentős része a nyugdíjpénztárban saját megtakarításaként fogják kezelni. Persze, ha teheti, akkor kiegészítheti saját erővel is, így még biztosabb és magasabb nyugdíjat kaphat időskorában.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A pénztárba érkező összeget befektetésekben kamatoztatják az Ön részére, így magas hozamot elérve egyre több és több pénzzel fog rendelkezni. Ami nagyon fontos, hogy a magánnyugdíjpénztári befizetések örökölhetőek is, így egy sajnálatos haláleset bekövetkezése után a család és a szerettek gondoskodása megmarad. Az érvek sorában meg kell említenünk, hogy ilyen jellegű megtakarítására a Pénztárak Garancia Alapján keresztül az állami költségvetés garanciát nyújt, tehát teljes biztonságban tudhatjuk a pénzünket, befektetéseket.

Ha a fentiek után is gondolkodik a belépési nyilatkozat kitöltésében, akkor talán nem ez a megfelelő hely, ahol biztosíthatja nyugodt nyugdíjas éveit. Akiket nem győz meg az érvek sokasága, az talán a jövővel sem foglalkozik olyan mértékben, hogy több tíz év múlva is biztos jövedelem birtokában, stabil anyagi körülmények között hajtsa álomra fejét. Reméljük a legtöbb ember másként gondolkodik és a Prémium nyugdíjpénztár mellett dönt a jövője biztosításához.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:01 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.