Erste bank magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


Magyarország nyugdíjrendszerének kialakítása során egyre fontosabb szerepet kapott az időskori előtakarékosság, a gondtalan nyugdíjas éveket biztosító öngondoskodás. Ezeknek a nyugdíjcélú megtakarításoknak a kezelésére a legjobb hely egy magánnyugdíjpénztár, vagy önkéntes nyugdíjpénztár, ahol a befektetési hozamok révén évről évre gyarapodik az ügyfelek pénze. Az egyik ilyen kimagaslóan teljesítő magánnyugdíjpénztár az Erste Bank csoport, mely a bankok és pénzpiaci intézmények között a vezető helyek egyike között szerepel a megtakarítási mutatókat illetően.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Az Erste Bank Hungary Nyrt. csoportjába tartozó magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár országos hálózatában bárhol élhet az ember a belépés, átlépés vagy váltás lehetőségével, hiszen szinte minden nagyvárosban jelen vannak hazánkban. Céljuk az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása, mely akár az összehasonlítás lehetőségét is felkínálja más hasonló intézetekkel, bank hálózattal szemben, hogy a legjobb döntésben segítse tagjait. Az Erste bank alappilléreként azt tűzte ki célul magának, hogy a nyugdíjpénztár az ország legmeghatározóbb piaci résztvevője legyen. A bank csoport tőke ereje és e téren nyújtott szakmai tudása garancia a sikerességre és magas hozamok elérésére.

Az Erste csoport mellett szóló érvek felsorolásánál, az összehasonlítás lehetőségével élve az sem utolsó szempont, hogy garanciát kap a belépés, átlépés vagy váltás kapcsán az ügyfél, arra, hogy hosszútávon biztonságban tudhatja pénzét, vagyonának pontos nyilvántartása mellet, infláció feletti hozamok elérése is biztosított.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A garanciák és a jó befektetési stratégiának köszönhetően az Erste magánnyugdíjpénztár 2002 óta mind vagyon, mind taglétszám tekintetében egyre gyarapodott. A 2008-as adatok szerint taglétszáma majdnem kilencvenezerre bővült, melyben az önkéntes nyugdíjpénztár tagok is beleszámítanak. Vagyona a kezdeti hét milliárdról, 2008-ra több mint negyven milliárdra duzzadt. Ha semmilyen más érv nem győzte meg Önöket, ez talán megteszi. Az eredményeket látva nem kétséges, hogy aki a belépés mellett dönt, nem hoz rossz döntést!

Napjainkban egyre fontosabb, hogy hosszú távon, minél több megtakarítással rendelkezzen az ember, hiszen a jelenlegi nyugdíjrendszer nem kecsegtet jó eredményekkel. Akinek semmilyen más megtakarítása nincs, az nem várhatja a gondtalan időskori éveket, hiszen a népességi adatok azt a tendenciát mutatják, hogy egyre kevesebb a fiatal, akinek el kellene látnia járulékkal az állami kasszát, hogy később ebből nyugdíjként az idősek számlájára kerüljön a pénz. Mindenképpen fontos, hogy ne várjuk meg, míg összeomlik a rendszer és mire oda kerülünk, hogy a legnagyobb szükségünk lenne a pénzre, addigra nem maradjon. Ezért kell az előrelátás és a  nyugdíjelőtakarékosság és ehhez az egyik legjobb hely lehet az Erste.


Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:00 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.