Allianz Hungária magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozam összehasonlítás


Az Allianz Hungária név hallatán általában a biztosítási szektor egyik meghatározó szereplője jut eszünkbe, pedig az Allianz Hungária magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár szekcióban is megállja a helyét. A biztosítási tapasztalatokat és kiváló ügyfélorientált gondolkodást párosították némi befektetési tudással és megalakult az a magánnyugdíjpénztár, mely meghatározó szereplőjévé vált az elmúlt években a magyarországi pénzpiacnak.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Nem titok az sem, hogy a 2008-as gazdasági és pénzügyi válság az Allianz Hungária magánynyugdíjpénztár eredményeit sem kerülte el, ez a hozamok tekintetében meg is látszik, hiszen negatív mutatókkal zárta az évet. Aki ezek alapján a belépés, váltás vagy átlépés gondolatát elveti, azoknak azért azt is érdemes latba vetni, hogy egy év eredményei alapján nem lehet megítélni egyetlen magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár teljesítményét sem. Ahogy mi is hosszú évekig fizetjük az államnak a nyugdíjjárulékot, a magánnyugdíjpénztárnak illetve önkéntes nyugdíjpénztárnak a tagdíjait, úgy a befektetéseinket is hosszú távon kell szemlélni. Mint ahogy a nyugdíj megállapításakor sem csak egyetlen év munkaviszonyt vesznek számításba, úgy egy rosszul sikerült év sem lehet mérvadó egy nyugdíjpénztár megítélésénél.

Ezt alapul véve a legújabb törvénykezések azt is meghatározzák, hogy a jogszabályi feltételeknek megfelelve a pénztárak hozzák nyilvánosságra az elmúlt tíz év átlagos hozamrátáját is, mely a pénztári eredmények elemzésekor nagyon fontos. A hosszú távú megtakarításoknak megfelelően a magánnyugdíjpénztárba való belépés, pénztár választás is hosszú távra szól, nem lehet megítélni és döntést hozni rövid távú eredményekre alapozott pénztár váltás illetve átlépés meggondolatlan döntésével.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Ez annál is inkább helytelen elhatározásnak bizonyulna, mivel a pénztárak eltérő befektetési politikájának köszönhetően eltérő hozamok mellett érnek el eredményeket, melyek évről évre változnak. Egy helytelen döntés eredményeként csak annyi érhető el, hogy hosszabb távon az Ön pénze nem tud gyarapodni, hiszen hol az egyik, hol a másik magánnyugdíjpénztár befektetési politikáját követve, alapul véve az összehasonlítás lehetőségét is, hol jobb, hol rosszabb konstrukciós csoportba sorolható, meggátolva ezzel a jelentős mértékű gyarapodást.

Az Allianz Hungária tagjai szerencsére nem tartoznak a meggondolatlan választást hozók táborába, hiszen a legtöbb már meglévő tag a sok évi átlagot figyelembe véve hű maradt a pénztárhoz és a jövő felé mutató befektetési politikát választotta. Ha a gazdasági és pénzügyi válság hatását elkerülte volna a magánnyugdíjpénztári ágazat, akkor az Allianz Hungária is töretlenül felfelé ívelt volna, hiszen nagy múltú, biztos alapokon nyugvó szereplője a tőkepiacnak. A válság előtti évek eredményeinek tükrében bizton állíthatjuk, hogy megújulni képes és egy jól megválasztott befektetési politikával, jól összerakott portfóliós csomagokkal ismét felfelé haladhat a hozamok mutatója és az összehasonlítás más magánnyugdíjpénztárakkal ismét pozitív eredményt hozhat.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:58 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.