Budapest Bank magánnyugdíjpénztár: önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Budapest Bank magánynyugdíjpéntár és önkéntes nyugdíjpénztár szektora biztos hátteret nyújt az inflációt meghaladó megtakarításainak, melyeknek garanciaként az értéknövekedést biztosító átlagos hozamok és kedvező költségszint biztosít stabilitást. A nyugdíjcélú megtakarítások a legjobb kézben akkor vannak, ha a hosszú távon keletkező hozamok megfelelő eredményt mutatnak.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A Budapest Bank magánnyugdíjpénztár a más pénztárakkal történt összehasonlítás eredményeként az évek során folyamatosan pozitív eredményt tudott felmutatni, mely kecsegtető volt mind a belépés, átlépés, mind a váltás gondolatával foglalkozó személyek döntésében. Akár a belépés, átlépés vagy váltás is lebegett sokak szeme előtt, a fenti érv nagy nyomatékkal szerepelt a pozitív indokok felsorolásánál. Egyetlen szépséghiba a 2008-as évet érintette, amikor is a pénzügyi és gazdasági válság következményeként kevés olyan pénztár tudhatott maga mögött pozitív évet, még a legsikeresebbeknek is feladta a leckét a veszteségek minimalizálása.

A Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár hatékony működését a tagok érdekeit képviseli minden döntésében, így a mindenkori költségek szintentartásával is ezt a célt próbálja eszközölni.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!

 

A választható  portfóliós rendszerben, csak úgy mint más intézeteknél, itt is három lehetőség választható, melyet a Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár felkínál tagjai részére. Egy részről a KLASSZIKUS PORTFÓLIÓ, mely egy klasszikus befektetési csomag, alacsony kockázató értékpapírok összetételével. Értékcsökkenési kockázata minimális.

A KIEGYENSÚLYOZOTT PORTFÓLÓ esetében egy vegyes befektetési csomag érhető  el, mely mintegy 75%-ban szintén alacsony kockázatú értékpapírokból  áll. A maradék 25% a kockázatosabb, de sokkal magasabb hozammal kecsegtető befektetések, elsősorban részvények arányát gyarapítja, így magasabb kockázatot is hordozva, mint a klasszikus portfólió esetén, viszont középtávon komolyabb árfolyamveszteség nem várható. Tíz éves viszonylatban hozama sokkal magasabb, mint a klasszikus portfóliós csomagé.

A NÖVEKEDÉSI PORTFÓLIÓ, egy dinamikus összetételű portfóliós csomag, melyben túlnyomó többségben magasabb kockázatot képviselő, de nagyobb hozamot ígérő értékpapírok foglalnak helyet. Erre a portfólióra jellemző leginkább az árfolyamok változékonysága, mely hosszú távon tud csak kiegyensúlyozódni, viszont várható hozama a legmagasabb.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


A Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár maximális figyelmet szentel a megbízható  működésük garantálásához, mely a nyugdíjpénztári szférában kiemelkedően fontos helyen szerepel hosszú távon. Pénzét ilyen háttér mellett biztonságban érezheti. Kapcsolattartását a Budapest Bank országos szinten megtalálható fiókhálózata látja el, így a pénztártagsággal kapcsolatos ügyek gyorsan és kényelmesen megoldhatók az Ön lakhelyéhez legközelebb eső bankfiókban, de akár telefonon is pontos tájékoztatást kaphat.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:58 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.