MKB bank magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


Az MKB bank folyamatosan értékes ajándékokkal várja a belépés, átlépés, váltás szándékával őket megkereső személyeket. Bár a kedvezmények és nagy értékű ajándékok is sokakat motiválnak de töretlen sikerüket nem ennek köszönhetik. Más társaságokkal szemben összehasonlítás alapjául véve az üzleti politikájukat, stratégiai döntéseiket és befektetéseiket illetve a hozamok magas arányát az MKB biztos, hogy a nyertesek táborát fogja gyarapítani.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Az MKB magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár a nyugodt, kiegyensúlyozott és stabil anyagi háttérrel rendelkező időskor záloga, hiszen a választható portfóliós csomagok és hozamok tekintetében nem fér kétség ahhoz, hogy jó döntést hoz az, aki a belépés, átlépés vagy váltás mellett dönt és bizalmával ennek a magánnyugdíjpénztár stratégiának ad esélyt. Aki maga szeretné nyugdíjának alakulását befolyásolni és a hosszú évek befizetéseivel és a várhatóan magas, inflációt meghaladó hozamok elérésével együttesen akar hozzájárulni ahhoz, hogy nyugdíjas éveiben biztonságban legyen, akkor az MKB szolgáltatásai mellett, nyugodtan kényelembe helyezheti magát, akár magán-, akár önkéntes nyugdíjpénztár tagjainak táborát szeretné gyarapítani.

Vagyonát tekintve is az élbolyban található az MKB nyugdíjpénztár, hiszen 130 milliárdnyi vagyonával és 145 ezer főt számláló taglétszámával kivívta a vezető helyek egyikét. A hozamok reálértékének megtartását és gyarapítását célkitűzéseiként említő magánnyugdíjpénztár, a konzervatív befektetési politikájának hatására ezt meg is tudja valósítani.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A pénztárba befizetett tagdíj választható portfóliós csomagokba kerül, melyek befektetések formájában egyre csak gyarapodik, addig, míg később az állami nyugdíj kiegészítését fogja képezni. Ez az összeg a pénztártagok egyéni számláján kerül megtakarításra, mely csakis az ő tulajdonuk. Az összeg a pénztártagon kívül senki mást nem illet, semmilyen jogcímen, senki más nem juthat hozzá. Nem képezheti biztosíték tárgyát, illetve végrehajtás alá sem vonható.

Az örökölhetőség révén, a befizetett összeg még a tag esetleges, sajnálatos halála esetén sem veszik el, hiszen akkor az örökösök vagy a megjelölt kedvezményezett számláján íródik jóvá. Hatalmas előnye ez a magánynyugdíjpénztár, illetve az önkéntes nyugdíjpénztár rendszerének, hiszen a jó esetben harminc, negyven évig, csak a társadalombiztosítási rendszerbe fizetett nyugdíjjárulék nem örökölhető, ha a nyugdíjaskort nem éri el valaki, akkor elveszik. Az összehasonlítás magáért beszél.

Jelentős részét képezi az állami nyugdíjnak a nyugdíjpénztári befizetések összege, hiszen vélhetően akár 25 százalékkal is növekedhet a várható járadék, illetve az érvek sorában az sem utolsó szempont, hogy a nyugdíjpénztár az egyéni élethelyzetekhez jól alkalmazkodó többfajta nyugdíjszolgáltatást is tud nyújtani.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


Akiket meggyőztek az érvek, azok nyugodtan döntést hozhatnak az MKB mellett, hiszen pénzüket biztonságban, stabil szakmai tudás mellett befektetve kamatoztathatják és ezzel biztosítják gondmentes nyugdíjas éveiket.

Utolsó frissités ( 2015. augusztus 07. péntek 15:35 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.