Életút pénztár: magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozam, összehasonlítás


A magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár piacán nagy belépés, átlépés és váltás óhajával élő személyek száma és még több azon magánnyugdíjpénztár tagok aránya, akik a hozamok jelentőségét figyelmen kívül hagyva több évtizeden keresztül ugyanannál a pénztárnál maradnak, ezzel jelentősen lecsökkentve annak az esélyét, hogy nyugdíjas éveikben minél nagyobb arányú nyugellátáshoz jussanak hozzá. Valószínűleg azt sem tudják, hogy a magánnyugdíjpénztár választásakor és a napjainkig befizetett pénzük mennyit szaporodott, ha egyáltalán szaporodott.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!Az Életút magánnyugdíjpénztár teret enged a belépés, átlépés, váltás gondolatával foglalkozó személyek számára, hiszen döntésükkel nagy mértékben befolyásolják jövőjüket. Az Életút minden szempontból jó döntés lehet, akár magán-, akár önkéntes nyugdíjpénztár belépőit szeretné gyarapítani, hiszen fejlődőképes és előremutató befektetési politikájukkal azt irányozták meg, hogy Ön időskorában gondtalanul tölthesse mindennapjait. Az összehasonlítás más nyugdíjpénztár szolgáltatásokkal azt mutatja, hogy az élbolyban tevékenykedő Életút azon társaságok közé tartozik, melyeknél a kiszámíthatóság, a nyomonkövethetőség és kontrolállhatóság fontos szerepet játszik. Ezeket a fontos összetevőket, a sok éves tapasztalattal vegyítve várják ügyfeleiket, kiemelkedően magas színvonalú ügyfélorientált magatartással és szakmai háttérel. Az sem utolsó szempont, hogy tevékenységét önállóan, biztosítási és banki háttér nélkül végzi.

Az Életút az 1998-as nyugdíjreformmal egyidejűleg kezdte meg működését a hazai pénztárak piacán és eredményeit tekintve azóta is előremutató pénztárpolitikájukkal várják az őket választó tagokat. Az összehasonlítás azt is megengedi, hogy néhány szóban ismertessük az eredményeiket. 2008-ban klasszikus portfólió esetében az átlagos 10 éves hozamráta elérte a 9,86%-ot, mely a pénztárpiac legjobb eredményét mutatja. Kiegyensúlyozott és klasszikus portfólió esetében a választható portfóliót működtető nyugdíjpénztárak között szintén kiemelkedő eredményt ért el a 10 éves átlagot tekintve.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Akit ezek az eredmények sem győztek meg, annak valószínűleg más pénztárnál kell próbálkoznia, hiszen rengeteg lehetőség nyitott, viszont később már csak nagyobb veszteségek mellett lehet a hibát jóvá tenni, ha rossz döntést hoz. Az ugyanis nem a legjobb döntések egyike, ha egy olyan pénztár mellett megy el az ember, amelyik sok éves tapasztalattal, tudása maximumát nyújtva látja el az ügyfeleket, kezelve pénzüket.

Akik az Életút pénztár tagjaivá váltak, nem bánták meg, hiszen befektetési politikájuk előremutató és jövedelmező hozamokkal kecsegtet és bár a gazdasági válság megtorpanásra kényszerített sok pénztárat és alacsonyabb hozamok eredménye mellett tudott a legtöbb társaság zárni, mégis olyan magánnyugdíjpénztárat érdemes választani, melyben mindenki felfedezi a lehetőséget a jövő felé, az az út felé, amelynek végén egy gondtalan, anyagi biztonságban eltöltött nyugdíjas évek állnak. Az Életúttal ez megvalósulhat.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:58 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.