K&H bank magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A K&H Bank a nyugdíjrendszer negyedik pillérjét is megalkotta, a már meglévő három mellett, melyek az államnak fizetett nyugdíj járulék, magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár összetevőkből áll. Az említett negyedik pillér a nyugdíj előtakarékossági számla, mely kiegészítve a már meglévőket még nagyobb biztonság elérésére sarkallja a magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár tagokat, illetve azokat is, akik csak az állami közösbe fizetve járulékot biztonságos és nyugodt öregkorban szeretnének élni.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A K&H Bank egy 2006-os jogszabály révén jutott ahhoz a lehetőséghez a nyugdíj előtakarékossági számlát megalkotva segítse azokat az ügyfeleket, akik a magánnyugdíjpénztár sorába belépés, átlépés vagy váltás szándéka mellett, egy még biztosabb lábakon álló rendszerbe szeretnék pénzüket kamatoztatni. Segítse azokat, akik az  összehasonlítás után a hozamok nagyságát tekintve még nagyobb eredményt kívánnak elérni és egy még stabilabb és biztonságosabb lábakon álló nyugdíjkiegészítés mellett szeretnék öregkorukat élni.

Amit a K&H Bank ez ügyben kínálni tud ügyfeleinek, az egy önálló befektetési döntés és egyéni befektetéskezelés, mely kiegészül egy díjmentes tanácsadói szolgáltatással is. Az sem utolsó szempont, hogy mindezek mellett, ez egy hosszú távú, államilag is támogatott megtakarítási forma, mely a befizetések után 30 százalék (maximum 100.000 forint) adókedvezménnyel is párosul. A befektetési hozamok, árfolyamnyereség és kamatadó mentesek és a számlán gyarapított összeg örökölhető. E jellemzők mellett, nem kérdés, hogy a nyugdíjpénztár belépés, átlépés, vagy váltás szándékával élőknek érdemes e kiegészíteniük ezzel a negyedik pillérrel a nyugdíjas éveik megtakarítását. Az összehasonlítás magáért beszél, de persze minél nagyobb arányban gondoskodunk a pénzügyi biztonságunkról, annál nagyobb eséllyel valósulhatjuk meg a gondtalan nyugdíjas éveket is.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A K&H Bank nyugdíjelőtakarékossági számlája révén a magánnyugdíjpénztár méltó kiegészítésére szolgál, azoknak akik a biztosat is még biztosabbnak akarják tudni, illetve komoly döntést hoznak amellett, hogy a nyugdíjba vonulásukkor ne kelljen az anyagi biztonságon gondolkodni. Azoknak is kiváló ez a lehetőség, akik eddig egyetlen pénztárnak sem szavaztak bizalmat, akik eddig nem érezték biztonságban a pénzüket egyetlen nyugdíjpénztári lehetőség mellett sem. Vágytak valami egyénire, valami olyanra, ami nem egy csoportba sorolva kezeli a pénzüket több tízezer másik ügyféllel, hanem önálló beleszólási jogot kapva egyénre szabottan alkot meg egy olyan befektetési politikát, mellyel magas hozamokat garantál. A K&H ezt alkotta meg a negyedik pillér nyugdíj előtakarékossági számlájával, mindazoknak, akiknek több mint három évnél több van a nyugdíjba vonulásig, azoknak, akik rendszeresen, havonta, fix összegű megtakarítást tudnak eszközölni és azoknak akik megtakarításaiknak összetételét önállóan szeretnék meghatározni.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:59 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.