Magánnyugdíjpénztári hozamok, magánnyugdíjpénztárak hozamai, magánnyugdíjpénztár hozam
A magánnyugdíjpénztári rendszer a magyarországi nyugdíj ellátás egyik legjelentősebb pillérének tudható be, mely minimális költség mellett működik, az egyéni számlákon, a tagok által befizetett tagdíjakkal gazdálkodva, ezeket befektetve, majd a hozamai elérésével, megteremti azt, hogy az ügyfelek nyugdíjba vonulásuk után, egy élhetőbb, anyagi biztonságban eltöltött idős kort valósítsanak meg.


A magánnyugdíjpénztár egy önállóan működő
intézményi rendszer, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a tagok szabadon dönthessenek a befizetett tagdíjaik sorsáról. Különböző portfóliós csomagok állnak rendelkezésre, különböző kockázatot és befektetési stratégiát képviselve, mely alapján szabadon megválasztható bárki számára, hogy a nyugdíjpénztár melyiket részesítse előnyben, hová fektesse be az Ön pénzét. Az elért hozamok gyarapítják, vagy csökkentik a befizetett pénzt, így érdemes folyamatosan követni a magánnyugdíjpénztári hozam összehasonlítás mutatóit, melyeket általában az internetes oldalaikon közzétesznek és évente frissítenek. Érdemes olyan nyugdíjpénztár tagjának lenni, ahol ezek a hozamok a legnagyobbak, illetve, ahol a hozam összehasonlítás után pozitív mutatókkal találkozunk, hiszen így könyvelhetünk el mi is nyereséget a számlánkon. A magánnyugdíjpéntár mindig törekszik a maximális portfóliós csomag hozamai elérésére, de ezek a nagy mértékben függnek a pénzpiaci helyzettől is, hiszen minden befektetés bizonyos fokú kockázattal is jár.

Magánnyugdíjpénztárak hozamai, ingyenes MNYP tanácsadó!

Önkéntes magánnyugdíjpénztári tanácsok, hozamok!

A magánnyugdíjpénztárak a portfóliós csomagaikat úgy állítják be, úgy állítják össze, hogy alacsony és magas kockázatú csomag is választható legyen. Az hogy melyiket választjuk, szabad akaratunkból kerülhet meghatározásra, ha erről nem döntünk, akkor különböző tényezők alapján a nyugdíjpénztár maga határozza ezt meg és rangsorolja, például életkor alapján. A csomagok hozamai is eltérők lehetnek, természetesen a nagyobb kockázatú csomagoknál nagyobb nyereség is érhető el, viszont az alacsonyabb kockázati tényezőbe sorolt portfóliók esetében a hozam garantáltabb, viszont némileg kevesebb is.

A hozamok határozzák
meg általában azt is, hogy egy-egy személy a váltás vagy átlépés lehetőségével él-e, és átsorolja-e magát egy másik pénztárba, hiszen a hozam a legfontosabb tényezője annak, hogy idős korban mennyi pénzhez jutunk majd, akár az egy összegi, akár a havi bontásban történő folyósítást választjuk. Ez az összeg akár kiteheti az állam által folyósított nyugdíj negyedét is, ha jól és ügyesen fektettük be.

Önkéntes magánnyugdíjpénztár hozam információk, tanácsok!

Magánnyugdíjpénztárak hozamai, segítünk választani!
 

Mindenki számára fontos az anyagi biztonság és ez súlyozottan jelentkezik azoknál az embereknél, akik az életük nagy részét munkával töltötték  és most végre abba a korba léptek, ahol a pihenésé és a gondtalan éveké lenne a főszerep. Sajnos kevesen vannak, akik nyugodtan hátradőlhetnek a karosszékben, miután nyugdíjba mentek, hiszen az állam által folyósított nyugdíj, sajnos sokszor kevésnek bizonyul. Ezért is fontos nagyon, hogy ne  csak erre az egyre támaszkodjunk és ha csak tehetjük legyünk tagjai önkéntes-, és magánnyugdíjpénztárnak egyaránt. Ezek a magánnyugdíjpénztári és még további befektetések összesített hozamai elégnek bizonyulnak majd a gondtalan és boldog nyugdíjas évekhez.

Magánnyugdíjpénztári hozamok, összehasonlítás és tanácsadás!

Ingyenes magánnyugdíjpénztár tanácsok, hozam információk!

 

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 11:14 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.