Önkéntes nyugdíjpénztár váltás akció, az átlépés költségei


Sok vállalkozás
különböző nyugdíjpénztári váltás akció meghirdetésével akarja arra bírni a tagokat hogy átváltsanak másik nyugdíj biztosítóhoz. Pedig egy-két vásárlási utalvány, akció érvényesítésére jogosító kedvezményes törzsvásárlói kártya és más egyéb tárgyak nem annyira fontosak mint az Ön nyugdíja! A legfontosabb szempont átlépés esetén nem ez, hanem az elért hozam.

Az önkéntes nyugdíjpénztárakról általában
kevesebb szó esik, hiszen többnyire a befizetett tagdíjak nagy része a magánnyugdíjpénztári kasszákba kerül, az emberek többsége inkább ezzel a lehetőséggel él. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nyugdíjrendszer ezen pillére megdőlni látszik és nem örvend kellő népszerűségnek, csupán annyit jelent, hogy talán nem kellő létszámú érdeklődő él ezzel a lehetőséggel, és megelégszik az állami folyósításokkal és a magán nyugdíjpénztár befizetések által összegyűjtött összeggel.

Belépési feltételek, átlépés költségei, magánnyugdíjpénztári ügyintézés!

Kötelező és önkéntes nyugdíjpénztár váltás akció és tanácsadás!

Tudni kell, hogy minél több lábon áll egy rendszer, annál biztatóbb kilátásokat nyújt a jövőre nézve. Tehát, ha magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár tagjai is vagyunk egy időben, sokkal több pénzhez juthatunk az öregségi nyugdíjkorhatárt elérve. Tudnunk kell azt is, hogy semmivel sem kedvezőtlenebb egy önkéntes nyugdíjpénztár által nyújtott lehetőség, mint a többi hasonló, öregkori jövedelmet megalapozó rendszer. Dönthet az ember a befizetett összeg nagyságáról és arról is, hogy egy összegben veszi fel, vagy havi, kisebb részletekben egészíti ki nyugdíját, ha a gondtalan idős éveit szeretné megalapozni. Azoknak is lehetőséget kínál, akik magánnyugdíjpénztári tagsággal nem rendelkeznek különböző okok miatt, de mégis motiválja őket a takarékoskodás lehetősége, hogy egy gondtalan és szebb nyugdíjas évek köszöntsenek rájuk, mellyel az anyagi biztonságuk megteremtődik.

Mint ahogy a magánnyugdíjpénztárak esetében, itt is adott a választás lehetősége, hiszen az önkéntes nyugdíjpénztár esetében is élhet a váltás lehetőségével, ha úgy dönt, hogy jobb feltételek mellett is tud takarékoskodni egy másik pénzintézetnél, és nagyobb hozamokat érhet el egy esetleges váltás kapcsán. Önkéntes nyugdíjpénztár is számtalan található a piacon, így sokféle befektetési konstrukció, több féle lehetőség közül választhat, megkeresheti a legkedvezőbbet, az ön számára legszimpatikusabbat, vagy a leggördülékenyebben működőt és az átlépés mellett is dönthet.

Sok az önkéntes nyugdíjpénztár váltás akció! Megéri? Tanácsok itt!

Az átlépés költségei, belépési feltételek és ügyintézés itt!

Természetesen a nyugdíjpénztár váltása némi anyagi vonzattal is jár, melyet az Ön befizetett tagdíjából vonnak le. Ezek a költségek Önt terhelik, tehát nem mindegy, hogy egy váltás vagy átlépés mekkora haszon és mekkora költségek mellett tehető meg. A költségei minden pénztár esetében eltérők lehetnek, az elenyésző, kis összegektől, a jelentős mértékű összegekig. A nyugdíjpénztárak váltása előtt erről mindenképpen tájékozódjunk, hiszen az átlépés költségei befolyásolhatják a már meglévő megtakarításunkat.

Az önkéntes és magánnyugdíjpénztár váltás sok esetben jövedelmező lehet és sokkal több pénzt gyűjthetünk nyugdíjas éveinkre, de ez csak akkor valósulhat meg, ha körültekintőek vagyunk és egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmünket, mely ezzel a váltással együtt jár.

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 11:15 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.