CIB bank magánnyugdíjpénztár: önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, hozamok, összehasonlítás


A CIB Bank Zrt. név hallatán biztosak lehetünk abban, hogy pénzügyeink tekintetében nyugodtak lehetünk. A pénzügyi piacon régóta ott tevékenykedő bank csoport minden szektorában garancia a biztonságra, stabilitásra és a magas szakmai tudásra.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A CIB Bank egyik tevékenysége a több intézményt is magába foglaló magánnyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár vagyonkezelés, mely a két lépcsőben lezajló nyugdíjreform második és harmadik pilléreként ad stabilitást a nyugdíjas éveket előtt álló és nyugodt körülményekben, megélhetési problémák nélküli, megalapozott, biztos anyagi helyzetben reménykedő személyeknek. Akár magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár tagjait szeretné gyarapítani és a belépés, átlépés vagy váltás gondolatával foglalkozik, abban biztos lehet, hogy azoknak a pénztáraknak érdemes a tagja lenni, melyeknek pénzügyeit a kiemelkedő szaktudással rendelkező CIB Bank vagyonkezelő részlege intézi. A hozamok összehasonlítás alapjául szolgálnak minden magánnyugdíjpénztár esetében, hiszen ezek adnak ahhoz legmegfelelőbb támpontot, hogy melyikbe érdemes minden hónapban a pénzét befizetni, melyik befektetési csomag, portfólió ad a legbiztatóbb eredményt a gyarapodás tekintetében.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Ha a nyugdíjpénztár szolgáltatók egyikébe való belépés, váltás vagy átlépés gondolata már megfogalmazódott a fejében minden esetben érdemes az összehasonlítás alapjául szolgáló elért hozamok megtekintésével is foglalkozni és lehetőleg ezt a tíz éves viszonylatban megtekinteni. Mivel egy-egy év eredménye nem mérvadó az elért eredmények tekintetében, így a hosszabb távú áttekintés Önnek is biztosabb irányt mutathat a hosszú távú befektetései tekintetében. A vagyonkezelési szektor ezeket a befektetéseket kezeli, illetve a magánnyugdíjpénztári vagyon kézben tartásáért is felelős.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


A CIB Alapkezelő 11 önkéntes- és 3 magánnyugdíjpénztári vagyon intézését vonta hatáskörébe, ezen kívül, mint stratégiai partner az Aranykor pénztár ügyeiért is felelős. Az Aranykorral együttműködve, az oda belépőknek egyéb kedvezményeket is biztosítanak pénzügyi szolgáltatásaikból, túl azon, hogy bármelyik bankfiókban élhetnek az ügyfelek a belépéssel, információt kaphatnak a szolgáltatásokról, választható portfóliós csomagok lehetőségeiről, illetve a hozamok nagyságáról egy-egy időszak eredményeinek tekintetében.

A CIB Alapkezelő által felhalmozott magánnyugdíjpénztári és önkéntes nyugdíjpénztári vagyon 2008 év végén meghaladta a 63 milliárd forintot, mellyel a pénzügyi világ e szektorában az egyik vezető helyet vette át.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:01 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.