Quaestor magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Quaestor Országos Magánnyugdíjpénztár a Quaestor csoport egyik tagjaként tevékenykedik, nem csak magán-, de önkéntes nyugdíjpénztár ágazatuk is stabil és biztonságos hátterével. Ügyfeleik a belépés, átlépés vagy váltás szándékával felkeresve a Quaestor magánnyugdíjpénztár bármely elérhetőségét jól képzett és szakmai tudásuk maximumát adó kollégák segítőkészségével találkozik, mely igen fontos a magánnyugdíjpénztár ágazatban, hiszen sokan tájékozatlanul döntenek a belépés, átlépés vagy váltás mellett, anélkül hozzák meg ezt a döntést, hogy előzőleg tisztában lennének az adott nyugdíjpénztár portfóliós rendszerével, befektetési politikájával, hozamok nagyságával és nem élnek az összehasonlítás lehetőségével.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A Quaestor magánnyugdíjpénztár több mint tíz éves múltra visszatekintve a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt. segítsége mellett tevékenykedik a magyar tőke piacon és jelenleg is az egyik legelismertebb képviselője a hazai értékpapírpiacnak. Dominanciája és prominens szereplése köszönhető a széles spektrumú tapasztalatainak melyekkel ma is a legdinamikusabban fejlődő magyarországi vállalatcsoport egyike. Az összehasonlítás alapját képező adatok nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetők, így ha ennek a magán-, vagy önkéntes nyugdíjpénztár csoportnak a tagjai szeretnének lenni, érdemes áttekinteni.

Minden esetben az ügyfelek és tagok érdekeit képviselve egyre több és több befizetett tagdíj kerül a számlákra, hiszen politikájuk részeként nem csak a portfóliós csomagok gondos kiválasztását és tartalmát tartják szem előtt, de 2009.január 1-vel a tagdíj befizetések feloszlási arányát is megváltoztatták, növelve ezzel is a pénztártagok egyéni számláján jóváírásra kerülő pénzösszegeket.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Míg 2008-ban a fedezeti alapba 94, 5 százalék került, addig ebben az évben ez 95,5 százalékra nőtt. A működési alapba idén 4,4 százalék helyeződött, szemben a múlt évi 5 százalékkal, illetve a likviditási alap is csökkent némileg, hiszen a fél százalék, egy tized százalékra csökkent, így biztosítva az egyéni számlákon gyarapodó összegeket. Bár a 2008-as év igen negatív mérleggel zárt, de a tíz éves átlagot tekintve a pénztár 6,95 százalékos hozammal számol, illetve a vagyonnövekedési mutató is öt százalék felett van.

A gazdasági és pénzügyi válság hatásait csak nagyon ritka kivétellel lehetett a magánnyugdíjpénztári ágazatban kivédeni, így ez a Quaestort sem kerülte el. Befektetési politikájuk és portfóliós csomagjaik biztató jövő elé néznek. Az hogy milyen eredménnyel zárul a 2009-es év, az nem csak azt mutatja meg, hogy sikerült-e talpra állni a válság okozta hatásokból, sikerült-e megfelelő befektetési politikával minimumra csökkenteni a veszteséget, de azt is, hogy jövőbe mutató elképzeléseikkel hosszabb távon versenyképesek tudnak-e maradni a magánynyugdíjpénztárak piacán. A szakképzettség, a tapasztalat és a stabil háttér adott, már csak egy kiváló befektetési politika bizonyítékát kell megszerezni, hogy ismét a legjobbak legjobbika lehessen a Quaestor.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:58 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.