Önkéntes nyugdíjpénztár kalkulátor - számítsa ki!

Az önkéntes nyugdíjpénztár kalkulátor által számolt összeg minden esetben közelítő, nem pedig pontos értéket mutat. Az érvényes nyugdíjszámítási törvény alapján van kialakítva a kalkulátor. A számolt eredmény csak tájékoztatásra szolgál, ezáltal nem minősül ajánlattételnek. A béremelkedést a KSH hivatalos átlagbér statisztikára lett alapozva, szintén statisztikai alapon lett beállítva a jövőben várható bérváltozás.

Önkéntes nyugdíjpénztár kalkulátor és tanácsadás ITT!

Önkéntes nyugdíjpénztár kalkulátor - számítsa ki!A nyugdíjkalkulátor a 2014-es beszámítási bérplafont, degresszálást, továbbá valorizációs szorzókat is figyelembe vesz. A privát előtakarékossági kalkulációnál a havi nyugdíjösszeget 15 éves járadékfizetési időtartamot feltételezve közlik. A privát hozamok és nyugdíjtőke kalkuláció egy TKM plafonnak megfelelő unit-linked nyugdíjbiztosítással történt, ahol a 20% adókedvezményt, éves 8% hozammal, és 3% indexálás figyelembevételével.

A nyugdíjkalkulátor úgy működik, hogy beállítjuk a korunkat valamint a nettó bérünket, és a kalkulátor pedig kijelzi hogy mekkora állami nyugdíjra számolhatunk. A 2014-es nyugdíjszámítási mód alapjául férfi dolgozót vettek aki 23 évesen kezdett dolgozni és 42 év munkaviszonnyal rendelkezik.

Minden önkéntes nyugdíjpénztárnál változó a megadandó adatok szükségességek, így van ahol személyes adatoknál az általános adatokon, valamint jövedelem adatán kívül meg kell adni más adatot is ilyen a Tb nyugdíj ahol meg kell adni az extra illetve a kiesett éveket, az Önkéntes nyugdíj résznél meg kell adni a belépés évét, mekkora mértékű a havi tagdíj (ezt százalékban és forintban is meg kell adni).

 

Utolsó frissités ( 2014. szeptember 25. csütörtök 13:23 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.