Nyugdíj előtakarékosság kalkulátor - hozam és adókedvezmény!

Nyugdíj előtakarékosság kalkulátor - hozam + adókedvezmény!Az állami nyugdíjrendszerbe vetett bizalom az elmúlt évek során nem véletlen látszott meginogni, ugyanis a lakosság elöregedése hazánkban is tapasztalható jelenség. Jogosan merül fel a kérdés, hogy a napjainkban egyre kisebb számban levő aktív népesség miként fogja eltartani a nyugdíjasokat. Munkavállalóként az sem mindegy természetesen, hogy mennyit, és hogyan takarékoskodik, hiszen ez nagymértékben befolyásolhatja a nyugdíjas évek anyagi biztonságát.

Nyugdíj előtakarékosság tanácsadás ITT!

Megbízhatósága, és a kedvezmények igénybevételének lehetősége is a nyugdíj előtakarékosság mellett szólnak. De vajon mennyi kamatra számíthat az öngondoskodás e formájának esetében? Milyen állami támogatást vehet igénybe a magánnyugdíj számlájára befizetett összegek után? A nyugdíj előtakarékossági kalkulátor segítséget jelenthet azok számára, akik a munkával töltött évek alatt szeretnének a nyugdíjas évekre takarékoskodni, ezzel megteremtve az anyagi biztonságot a nyugdíjba vonulás utáni időre.


Az egyéni számlára érkező összegek után körülbelül 5-8 százalék kamatbevétellel számolhat évente, s emellett élhet az adókedvezmény lehetőségével is, mely 2014-ben 20 %-nak felel meg. Az összeg nem lehet magasabb a a 2020 előtt nyugdíjba vonulók esetében 130 000 forintnál. A megtakarítási számlájára utalva az azon levő  pénz mennyisége tehát minden évben ezzel a hozammal is gyarapodni fog a kamatok mellett.


Ahhoz, hogy pontosan ki tudja számolni, mennyit kell havi szinten félretennie ahhoz, hogy nyugdíjas éveiben ne legyenek anyag gondjai, a nyugdíj előtakarékossági kalkulátor információi nyújthatnak segítséget. Az életkor, az átlagos hozam, a megtakarítani tervezett összeg, és a folyósítás időszakának hossza befolyásolhatják, mennyi takarékoskodásra lesz szüksége havonta. 

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 10:59 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.