Magánnyugdíj pénztár, nyugdíj pénztárak, magán nyugdíjpénztár


Ön már magánnyugdíj pénztár tag?
Vagy az önkéntes nyugdíj pénztárak egyikében kíván gondtalanabb nyugdíjas éveket teremteni magának?

Ha igennel válaszolt, jól döntött!
Ha nemmel, akkor most igyekszünk olyan információkkal szolgálni, amelyek talán megváltoztatják elhatározását.

Tudta Ön, hogy az aktív lakosság, aki által a nyugdíjjárulékok befizetésre kerülnek és amiből Ön is egyszer nyugellátást kapna egyre fogy? Az állami költségvetés egyre nehezebb helyzetben van, a nyugdíjasok pedig sokszor azt sem tudják, miből fizessék ki a napi betevőt, a drága gyógyszereket, a rezsi költséget? Tudta Ön, hogy az időskorúak kilencven százaléka nem engedheti meg magának az új ruhát, a nyaralást, belföldi kirándulást, éttermi étkezést? Ön is erre a sorsra akar jutni?

Magánnyugdíj pénztár hozamok, összehasonlítás és átlépés!

Ingyenes magán nyugdíjpénztár tanácsok és információk!

Ha nem, akkor időben gondoskodjon arról, hogy elkerülje a gondokkal teli időskort és harmóniában, anyagi biztonságban élje meg a nyugdíjas éveket. Erre kínál lehetőséget a magánnyugdíj pénztár és az önkéntes pénztárak. A tagsággal már időben elkezd gondoskodni azért, hogy gondtalanabb és stabilabb anyagi helyzetet teremtsen magának időskorában. Ha most az a válasz, hogy a havi tagdíjat bankba is megspórolhatná, akkor nagyon téved. Persze, nyithat egy folyószámlát és ráteheti ezeket az összegeket, viszont amit egy magán nyugdíjpénztár nyújtani tud, az sokkal több ennél. A magánnyugdíj pénztár kasszájába befizetett tagdíjak ugyanis befektetésre kerülnek és hozamok révén gyarapodnak. A hozamok nagysága meghatározza azt is, hogy jó befektetést választott-e, mert hogy Ön választhat! Különböző összetételű portfóliós csomagok, különböző kockázati besorolással állnak az Ön rendelkezésére, csak azért, hogy ne kelljen a pénztárca tartalmát számolgatnia, ha nyugdíjas éveiben üdülni támad kedve.

Nehéz a nyugdíj pénztárak közötti választás?

Ingyenes magánnyugdíj pénztár tanácsadás!

Természetesen fontos a jó befektetés
és nem mindegy, hogy milyen magán nyugdíjpénztár tagsággal rendelkezik valaki. Mivel a portfóliós csomagok összetétele is különböző, így a hozamok nagysága is eltérhet. Azon viszont nem kell aggódnia, hogy az első választása életre szól. Bármikor emagánnyugdíj pénztár tagságot változtathat, bármikor átléphet és igénybe veheti másik pénztár szolgáltatásait. Önkéntes pénztárak esetében ugyan ez a helyzet. Ha nyomon követi évről évre a hozamok alakulását, esetleg online kalkulátor segítségét is igénybe veszi, könnyen tiszta képet kaphat arról, hogy melyik pénztár tagjának érdemes lenni. Egy-egy év eredményének kiragadása azonban nem elegendő. Ha gondosan szeretne választani, akkor több év eredményét kell összevetnie és erre lehetősége is van. A pénztárak törvényi kötelezettsége, hogy az elmúlt tíz évi eredményeit rendelkezésre bocsájtja. Ennek függvényében már egyszerű döntést hozni. Minden vállalkozás és pénzintézet életében vannak hullámvölgyek, ez alól a nyugdíjpénztárak sem kivételek, így egy év eredménye alapján sem lehet messzemenő következtetéseket levonni a működés és a hozamok tekintetében.

A pénzügyi szakemberek egyöntetű véleménye az, hogy aki pénztártaggá válik, az jó döntést hoz. Bebiztosítja magár arra, hogy öregkorában ne kelljen mások segítségére támaszkodnia, mások anyagi segítségét kérnie. Gondtalanabb és nyugodtabb időskor elé néz és harmóniában töltheti el ezeket az éveket családja körében. Kell ennél több egy idős embernek?

Segítség a megfelelő magán nyugdíjpénztár kiválasztásában!

Nyugdíj pénztárak teljesítménye alapján összehasonlítás!

 

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 08. péntek 11:11 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.