Hirdetés

Folyamatos MNYP infók!

A honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztár adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve.

Tanácsadás regisztráció!


Minden szolgáltatás

INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!


Magánnyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

Önkéntes nyugdíjpénztár

érdekli? Hívjon bizalommal!


Magánnyugdíjpénztár reálhozam kalkulátor számítás, nyugdíjpénztár kifizetése 2011

Annak aki a magánnyugdíjpénztár rendszerből az állami nyugdíjpénztári rendszerbe kíván átlépni, joga van megkapni azt a reálhozam mennyiséget amit az adott nyugdíjpénztár produkált. Ezek a reálhozamok eltérőek lehetnek, attól függően hogy a pénztár hogyan gazdálkodott a nyugdíj befizetésekkel illetve hogy milyen kockázati portfólió részese volt az adott személy. Bizonyos kor alatt automatikus a növekedő, kockázatosabb portfóliókba rakták a szerződő feleket, amelyek tavaly kiemelkedő, akár 20-30%-os reálhozam értékeket produkáltak.

Ezen reálhozam kifizetése a 2011. év folyamán történik, a törvényi szabályozás alapján. A nyugdíjpénztárak kötelesek értesítő levelet küldeni az aktuális egyenlegről. A számítás egy kalkulátor segítségével történik így jön ki hogy mennyi az adott egyenleghez tartozó hozam összege. A számítás és igénylés után az összeg kifizetése átutalás vagy postai kézbesítés útján zajlik. A kifizetés csak akkor történik meg ha a magánnyugdíjpénztár tag erre igényt tart, ezt egy nyilatkozat formájában kell jelezni. Az összeg felvétele más módon nem történhet meg.

Nyugdíjpénztár hozam kalkulátor számítás, magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés kiszámítása

A nyugdíjpénztár hozam számítása egy kalkulátor segítségével oldható meg, amely a nyugdíjpénztár weboldalak majd mindegyikén megtalálható. A PSZÁF oldalán nem található ilyen kalkulátor.

Utolsó frissités ( 2011. augusztus 01. hétfő 15:06 )
 

Hirdetések

Reálhozam kifizetés

OTP reálhozam

Hírdetési lehetőség


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárak

 

Aegon biztosító
Allianz Hungária
Aranykor (CIB)
Axa
Budapest
CIB bank
Credit Suisse (Axa)
Dimenzió
Életerő (Axa)
Életút pénztár
Erste bank
Évgyűrűk
Generali Providencia
Honvéd
ING
K&H bank
MKB bank
Mobilitás
OTP bank
Pannónia (Axa)
Postás
Premium
Quaestor
Tempo
Uniqa biztosító (Aegon)
Vasutas
Vit

Bérkalkulátor

Rengetegen vagyunk úgy, hogy az elvégzett munkáért járó keresetünk átvételekor szembesülünk, hogy a munkaszerződésben rögzített bruttó fizetés valójában meg sem közelíti azt az összeget, amit ténylegesen haza vihetünk. A levonások, és az adható támogatások folyamatosan változnak. Ezekről a változásokról a legtöbbet az oldalunkon tudhatnak meg, ahol a rengeteg információ mellett megtalálja a bérkalkulátor rendszerét is. Tovább: online bérkalkulátor...