Aranykor magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A tizennégy éve eredményesen működő Aranykor magánnyugdíjpénztár taglétszáma az eltelt időszak alatt, mintegy százharmincezer főre duzzadt. Vagyonát tekintve is vezető helyen szerepel más magán-, illetve önkéntes nyugdíjpénztár tagsággal foglalkozó társaságok között, hiszen 105 milliárd forint meglévő vagyonnal rendelkezik.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!



Az érvek, melyek a belépés, átlépés és váltás mellett szólnak, nem csak a hozamok magas arányát veszik alapul, de összehasonlítás tekintetében azt is, hogy az Aranykor nyugdíjpénztár munkatársai nagy gyakorlattal, vezetői tapasztalattal rendelkező, alaposan felkészült szakemberek, akik az ügyfelek minden kérdése kapcsán szívesen állnak rendelkezésre.

Az Aranykor stratégiai partnerének neve is magáért beszél, hiszen országosan kimagasló teljesítménnyel és hírnévvel rendelkezik. A CIB Bank és az Aranykor méltó párosítás és a tagok még kényelmesebb kiszolgálását célul kitűzve még jelentős kedvezmények igénybevételével is ösztönzi a belépés, átlépés, váltás gondolatával foglalkozó személyeket. Ennek a nyerő párosításnak köszönhetően a magánnyugdíjpénztár szolgáltatásai (legyen az magán-, vagy önkéntes nyugdíjpénztár tagság) ma már minden CIB Bank fiókban igényelhetők, megtekinthetők és aki döntését az Aranykor bizalmát megszavazva hozta, az egyes banki termék vagy szolgáltatás igénybe vételekor is jelentős kedvezményekre számíthat.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári információk: +36 30 483 24 52


Túl azon, hogy a más pénztárakkal való összehasonlítás után nyertesként került ki az Aranykor, mind stratégiai partner, mind hozamok tekintetében pozitív gazdálkodási mutatókkal képes zárni majdnem minden évet, még azt is csak csekély veszteség mellett mely válság és nehéz pénzpiaci, gazdasági helyzet hatására sokak számára óriási veszteséggel zárult. Ezek a pozitív és pozitív irányba mutató adatok köszönhetők a konzervatív befektetési politikának, mely a biztonságra törekedve olyan magas hozamok elérését is megvalósíthatja, mely minden tag számára megelégedéssel szolgál. A piaci folyamatokat aktív figyelemmel kísérő Aranykor Magánnyugdíjpénztár még a legnehezebb időszakokban is képes volt a veszteségeket a minimumra csökkenteni, gyors és hatékony üzletpolitikájának köszönhetően.

A fenti stratégia és a magas arányú belépési és taghozó akciók keretei között sokan döntenek amellett, hogy ezt a magánnyugdíjpénztárat szavazzák meg bizalmasuknak és pénzüket ilyen befektetések, portfóliók mellett kívánják kamatoztatni. Döntésükkel jövőjük megalapozásáról is döntenek, illetve arról, hogy időskorukban a nyugodt és biztos megélhetés reményében minél hamarabb fektessék be pénzüket magán- vagy önkéntes nyugdíjpénztárba, hogy a nyugdíjas kort elérve ne kelljen napi gondokkal, pénzhiánnyal küszködniük.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz: +36 30 483 24 52

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:59 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.