Dimenzió magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb a belépés, átlépés és váltás tekintetében.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!



Szolgáltatásait, úgy mint magánnyugdíjpénztár, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, illetve önsegélyező, életbiztosítási termékekkel kibővítve is kínálja. Akár vállalkozások, akár magánszemélyek is igénybe vehetik elemenként, de komplex csomagként is a rendelkezésükre állnak. Ezeknek a bővített lehetőségeknek köszönhetően a Dimenzió más pozícióban található a magánnyugdíjpénztár tagsággal foglalkozó intézmények sorában, hiszen sokan vannak, akik kombináltan szeretnének megtakarításokat eszközölni, akár nyugdíjas éveiket, akár még előbbi befektetéseik tekintetében. Sokaknál az összehasonlítás alapját ez képezi más intézményekkel szemben, így akiknek fontos, hogy több megtakarítása legyen, illetve kedvezményeket igénybe véve biztosítása, vagy önsegélyező alapja is egy csomag részét képezze, azok a Dimenzió pénztár mellett döntenek.

Mint minden nyugdíjpénztár esetében, itt is élni lehet a portfólió választás lehetőségével, így szabadon eldöntheti bárki, mekkora kockázatú csomagba fekteti a pénzét. Amennyiben nem él a választás jogával, úgy az életkora alapján kerül besorolásra, ezt mindenképpen tudnia kell mindenkinek, aki a belépés, átlépés vagy váltás mellett dönt. Fontos tehát, hogy alaposan nézze át a hozamok adatait és a részvények, államkötvények arányát, hiszen később ez határozza meg, hogy a pénze jól kamatozik-e és hogy nyugdíjas éveiben mekkora extra jövedelemre számíthat.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


A Dimenzió magánnyugdíjpénztár összehasonlítás alapjaként véve a többi társaság mutatóit nem szerepel rosszul a nyugdíjpénztárak ranglétráján. A befizetett tagdíjak majdnem teljes egészében az egyéni számlákra kerülnek, ezek csak elenyésző részét használja fel a társaság, mindössze 4,5 százalékát.

Az eddig elért hozamainak összességét tekintve meg kell állapítani, hogy átlagát számolva meghaladják az inflációt, így még ezt számításba véve is gyarapodik az ügyfelek pénze, továbbá a vagyonhoz viszonyított költségek is az átlag alatt szerepelnek.

Az sem utolsó szempont, ha ennek a magánnyugdíjpénztárnak a megbízása mellett döntött, hogy a befektetések kezelésével a magyar piac legjobbjainak számon tartott vagyonkezelőit bízták meg, akiket pályázat útján választottak meg.

A Dimenzió tizenkét éve kezdte meg működését a magyarországi piacon és a kezdeti 5500 taghoz képest 2008-ra taglétszámuk meghaladta a tizenhárom ezer főt. Vagyona megközelíti a 20 milliárd forintot, melyet köszönhet stabil és kiegyensúlyozott gazdálkodásának és befektetési stratégiájának. A gyakorta változó jogszabályok és változó értékpapír piaci helyzet nem könnyítette meg a dolgukat, de a flexibilis, minden időben alkalmazkodni képes gondolkodással és szakmai hozzáértéssel elérték, hogy mind taglétszámuk, mind vagyonuk évről, évre gyarapodjon és hozamaik kimagaslóak legyenek.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


Akik ilyen háttér mellett akarnak gondoskodni idős kori megélhetésükről, bátran választhatják a Dimenziót, hiszen pénzüket biztonságban, gyarapodást elérve fektethetik be.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:00 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.