OTP bank magánnyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


Magyarország egyik legnagyobb múltú és méltán nagy bizalmat élvező pénzintézete az OTP Bank, melynek a banki és pénzügyi szolgáltatásokon kívül tevékenysége a magánnyugdíjpénztár lehetőségével is bővült, évek óta sikeresen gyűjti ügyfeleit e szolgáltatások köré. Nagy propagandára és hírverést keltő reklámokra nincs is szüksége, hiszen szolgáltatásai kimagasló színvonalúak.

Az OTP Bank nem véletlenül rendelkezik az ügyfelek akkora táborával, hogy könnyedén, minden erőlködés nélkül versenyképes tudjon maradni a magánnyugdíjpénztár tevékenységet folytató egyéb intézmények piacán.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!



A bank az önkéntes nyugdíjpénztár belépés mellett, egyéb magánnyugdíjpénztár tagoknak is lehetőséget kínál átlépés vagy váltás igényének a megvalósítására és akik élnek ezzel a felkínált igen sokat ajánló alkalommal, azoknak stabil portfóliós háttér is rendelkezésükre áll, melyekben rendelkezhetnek a szabad választási jogukkal és pénzüket szabadon olyan hozamok mellett gyarapítják, amivel később is biztonságba tudhatják. A nyugdíjas évek közeledtével pedig teljes megnyugvással vehetik tudomásul, hogy jól döntöttek.

Az OTP Bank nyugdíjpénztár szolgáltatásának szakemberei minden esetben azt ajánlják, hogy gondosan, körültekintően válasszanak leendő és már meglévő ügyfeleik portfóliót. Erre három lehetőségük is rendelkezésre áll, de tudni kell, hogy mindegyiket úgy állították össze, hogy a lehető legnagyobb nyereséget hozza a befektetőknek. A több évtizedes szakmai tapasztalatban és kimagasló pénzügyi ismeretekben minden fenntartás nélkül bízhatunk, hiszen akik ezeket a portfóliós csomagokat összeállították, ezek birtokában cselekedtek. Olyan egyedülálló lehetőséget kínálnak ezzel, mely azt is garantálja, hogy egy esetleges árfolyamcsökkenés bekövetkezése sem veszélyeztesse a magánnyugdíjpénztár tagjainak későbbi nyugdíját.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!


Az OTP szakemberei azt is ajánlják, hogy inkább egy több részvényt tartalmazó portfólió mellett adják le voksukat akár az önkéntes nyugdíjpénztár belépés lehetőségével élők, akár a magánnyugdíjpénztári átlépés vagy váltás lehetőségével élő ügyfelek, hiszen ezzel a hozamok jelentősen megnőhetnek.

Bár az államkötvények alacsony kockázatot képviselnek, de hosszabb távon a részvények hozamai jelentősebb eredményeket érnek el és egy ilyen szolgáltatás esetében mindenképpen több tíz éves befektetésről kell beszélnünk. Az összehasonlítás nagyon fontos és érdemes rajta elgondolkodnunk, még akkor is, ha sokakban felmerül a kérdés, hogy az árfolyamingadozások hogy befolyásolják a nagyobb kockázatot viselő részvény alapú befektetéseket. Hosszú távon ezeknek a hatása jelentősen mérséklődik, így talán ugyanolyan kockázatról beszélhetünk, mintha egy alacsonyabb portfólióba fektettük volna pénzünket. Az OTP Bank esetében erre is figyelmet szentelnek, így Önnek mindig a legjobb befektetéseket ajánlva és a kalkulációk esetében a teljes körű és személyre szabott ajánlatok összehasonlítás lehetőségeit felkínálva tudnak segíteni.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


Érdemes az ajánlatukat megfontolni, hiszen leendő ügyfeleiknek mindig ajándékkal is kedveskednek, legyen az vásárlási utalvány vagy nyereményjáték. A fődíj úgyis az Öné lesz, ha nyugdíjas éveiben biztonságban és stabil anyagi körülmények között élhet.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 15:01 )
 


Király Anita


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik?

MNB: 209062916915


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.