Budapest Bank magánnyugdíjpénztár: önkéntes nyugdíjpénztár belépés, váltás, hozamok, összehasonlítás


A Budapest Bank magánynyugdíjpéntár és önkéntes nyugdíjpénztár szektora biztos hátteret nyújt az inflációt meghaladó megtakarításainak, melyeknek garanciaként az értéknövekedést biztosító átlagos hozamok és kedvező költségszint biztosít stabilitást. A nyugdíjcélú megtakarítások a legjobb kézben akkor vannak, ha a hosszú távon keletkező hozamok megfelelő eredményt mutatnak.

Ingyenes, független nyugdíjpénztár tanácsadás! Itt regisztrálhat!

Ingyenes nyugdíjpénztári tanácsadó!A Budapest Bank magánnyugdíjpénztár a más pénztárakkal történt összehasonlítás eredményeként az évek során folyamatosan pozitív eredményt tudott felmutatni, mely kecsegtető volt mind a belépés, átlépés, mind a váltás gondolatával foglalkozó személyek döntésében. Akár a belépés, átlépés vagy váltás is lebegett sokak szeme előtt, a fenti érv nagy nyomatékkal szerepelt a pozitív indokok felsorolásánál. Egyetlen szépséghiba a 2008-as évet érintette, amikor is a pénzügyi és gazdasági válság következményeként kevés olyan pénztár tudhatott maga mögött pozitív évet, még a legsikeresebbeknek is feladta a leckét a veszteségek minimalizálása.

A Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár és önkéntes nyugdíjpénztár hatékony működését a tagok érdekeit képviseli minden döntésében, így a mindenkori költségek szintentartásával is ezt a célt próbálja eszközölni.

Önkéntes nyugdíjpénztár belépés, átlépés, váltás! Regisztráljon!

Ingyenes magánnyugdíjpénztári tanácsok!

 

A választható  portfóliós rendszerben, csak úgy mint más intézeteknél, itt is három lehetőség választható, melyet a Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár felkínál tagjai részére. Egy részről a KLASSZIKUS PORTFÓLIÓ, mely egy klasszikus befektetési csomag, alacsony kockázató értékpapírok összetételével. Értékcsökkenési kockázata minimális.

A KIEGYENSÚLYOZOTT PORTFÓLÓ esetében egy vegyes befektetési csomag érhető  el, mely mintegy 75%-ban szintén alacsony kockázatú értékpapírokból  áll. A maradék 25% a kockázatosabb, de sokkal magasabb hozammal kecsegtető befektetések, elsősorban részvények arányát gyarapítja, így magasabb kockázatot is hordozva, mint a klasszikus portfólió esetén, viszont középtávon komolyabb árfolyamveszteség nem várható. Tíz éves viszonylatban hozama sokkal magasabb, mint a klasszikus portfóliós csomagé.

A NÖVEKEDÉSI PORTFÓLIÓ, egy dinamikus összetételű portfóliós csomag, melyben túlnyomó többségben magasabb kockázatot képviselő, de nagyobb hozamot ígérő értékpapírok foglalnak helyet. Erre a portfólióra jellemző leginkább az árfolyamok változékonysága, mely hosszú távon tud csak kiegyensúlyozódni, viszont várható hozama a legmagasabb.

Összehasonlítás és hozamok: segítünk Önnek választani! Regisztráció!

Ingyenes segítség a biztos nyugdíj megoldáshoz!


A Budapest Bank Magánynyugdíjpénztár maximális figyelmet szentel a megbízható  működésük garantálásához, mely a nyugdíjpénztári szférában kiemelkedően fontos helyen szerepel hosszú távon. Pénzét ilyen háttér mellett biztonságban érezheti. Kapcsolattartását a Budapest Bank országos szinten megtalálható fiókhálózata látja el, így a pénztártagsággal kapcsolatos ügyek gyorsan és kényelmesen megoldhatók az Ön lakhelyéhez legközelebb eső bankfiókban, de akár telefonon is pontos tájékoztatást kaphat.

Utolsó frissités ( 2014. június 26. csütörtök 14:58 )
 

Tanácsadás regisztráció!


Király Anita, tanácsadó


INGYENES!

- tanácsadás

- ügyintézés


Regisztráljon
ITT!

Magánnyugdíjpénztár?

Nyugdíjbiztosítás?

Önkéntes nyugdíjpénztár?

Tanácsra van szüksége?

Gondoskodna öregkoráról?

Pályakezdőként érdeklődik? 

Hírdetési lehetőség


Hírdetési lehetőség!


Az oldal szakmai hirdetőknek ad lehetőséget hogy célzott és azonnali formában juttassanak el információkat azoknak akiket érdekel hogy mi lesz a nyugdíjukkal. Bővebb információkért érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Folyamatos NYP infók!

Nyugdíjpénztárakkal foglalkozó honlapunk 2009-ben indult és folyamatosan új cikkekkel bővül. A régebben írt cikkeket nem áll módunkban rendszeresen frissíteni, ezért az abban szereplő nyugdíjpénztári adatok nem feltétlenül érvényesek folyamatosan a jövőre nézve, ezért cégünk a régebbi adatok aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállal.